25. 09. 2021 ob 10:30, Dom kulture Velenje

Ješ, jež?

Pionirski dom - Center za kulturo mladih
Igrana predstava za otroke
Mini Pikin abonma, Mega Pikin abonma in izven

Igrata: Sašo Weilgoni in Teja Bitenc

Predstava traja 30 minut. 3+

Za ogled predstave in vstop na prizorišče je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) za starejše od 15 let ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. 


Ste že kdaj srečali ježa, ki pojeta rap? Ki plešeta in pokata vice? Če še ne, potem je skrajni čas, da se s Pavlo in Viktorjem odpravite na avanturo od gozda do mesta, kjer ju čaka cesta! Znata čez cesto? Vesta, kaj je levo in kaj desno? Toliko vprašanj, a tudi toliko odgovorov ponuja kratka avantura, v kateri ne manjka smeha in rap glasbe!

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Abonmaji%202020-2021/Je%c5%be_Pionirski_20.12.2018-4%20(003).jpg / <image>1000006583</image> <categories> <category>3360</category> </categories> <locations> <location>350</location> <micro_location>velika dvorana</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>363</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>25.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>10:30</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from>0:00</time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1185</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>5</price> <general> <subtitle>Mini Pikin Abonma</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Pionirski dom - Center za kulturo mladih&lt;br&gt;Igrana predstava za otroke&lt;br&gt;Mini Pikin abonma, Mega Pikin abonma in izven&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Igrata: Sašo Weilgoni in Teja Bitenc&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Predstava traja 30 minut. 3+&lt;br&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Za ogled predstave in vstop na prizorišče je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) za starejše od 15 let ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti.&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;br&gt;&lt;p&gt;&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>&lt;p&gt;Ste že kdaj srečali ježa, ki pojeta rap? Ki plešeta in pokata vice? Če še ne, potem je skrajni čas, da se s Pavlo in Viktorjem odpravite na avanturo od gozda do mesta, kjer ju čaka cesta! Znata čez cesto? Vesta, kaj je levo in kaj desno? Toliko vprašanj, a tudi toliko odgovorov ponuja kratka avantura, v kateri ne manjka smeha in rap glasbe! &lt;/p&gt;</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>true</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <abonma>mini-pikin-abonma</abonma> </fv-settings>