Odri pod milim nebom

Oder na Titovem trgu

pika

Glasbeno-gledališki oder

Objem zvokov in ritmov glasbe

Titov trg bodo objeli zvoki in ritmi glasbe. V soboto bomo gostili etno zasedbo Kontrabant z glasbenim projektom za otroke Radovedna Katra in Nepridiprav. V ritme rep slovenščine nas bosta popeljala Trkaj in Igor Saksida z DJ-jem, ki bodo predstavili glasbeni projekt Repki. V nedeljo bomo rajali z Romano Krajnčan, gledališka predstava Lena in Lenart Pionirskega doma pa obljublja »mini koncert s forami«. V ponedeljek se bodo predstavili učenci Glasbene šole Velenje, sledi pa akrobatsko-plesni nastop F&B acrobatics, Local Heroes. Tudi festivalski torek bomo otvorili v družbi mladih glasbenikov, sledi tudi koncert orkestra Glasbene šole Velenje. V sredo bomo ponovno prisluhnili zasedbi učencev GŠ Velenje, sledi pa koncert Bepop ladies.
Vstop prost.


Oder pri Domu kulture Velenje

crocodile

Lutkovni oder 

Odprta vrata čarobnega kraljestva

Ob lutkovni četrti bo oder, ki bo vsak dan odprl čarobna vrata lutkovnega kraljestva. Tu bomo srečali Medveda in Zlatolasko, Volka in kozličke, Princesko na zrnu graha, Bikca Ferdinanda, Lisičko Zvitorepko, Tri Prašičke, Repo velikanko, Palčico in še koga.
Vstop prost.

Oder na otroškem igrišču

cat

Glasbeni, klovnovski in poulični nastopi

Mali oder igrivih doživetij

Mali oder zanimivih presenečenj bo oživel s čarodejem Sam Sebastjanom, ki pripravlja Hokus Pokus Cirkus in predstavlja Supertalente. Gostili bomo Profesorico Sfrčkljano, klovneso Evo Škofič Maurer, ki je letošnja častna pokroviteljica festivala. Podali se bomo na pot z Zavodom Enostavno prijatelji, ki bo pripeljal predstavo Potuje po svetu in prisluhnili raznoliki glasbi učencev Glasbene šole Velenje. Tu bomo spremljali nastope spretnega akrobata Erica Adonbile, predstavo Melite Osojnik Sonce gre na potep in predstavo Uroša Kuzmana in ekipe: Greva pod objem gora. Župan Mestne občine Velenje bo tu pripravil dva slavnostna sprejema: sprejem novorojenčkov in sprejem prvošolčkov.
Vstop prost.