Show menu

Novice - April 2022

Velenje, 14. 4. 2022

Postani Pikin sponzor!

Vabimo vas, da si upate sanjati z nami, saj so sanje naša prihodnost, predvsem pa prihodnost naših otrok. Želimo si, da Pikin festival vidite kot priložnost, da v sklopu festivalskih zgodb predstavite vašo blagovno znamko, izdelke ali storitve. Sodelovanje vam zagotavlja edinstven pristop za oseben doseg družin iz vse Slovenije, saj lahko z vami oblike prodajnih in promocijskih aktivnosti po potrebi prilagodimo tako, da bodo na zanimiv način privabile in navdušile, predvsem pa pri obiskovalcih pustile spomin na lepo doživetje.
Preberi več
Velenje, 11. 4. 2022

Pikin festival letos ponovno odprt za organizirane skupine

Čeprav zaradi vseh novih pravil in navodil, ki so jih prinesli ti čudni časi, Pika organiziranih skupin na preteklem festivalu ni sprejemala, smo veseli, da se letos lahko ponovno snidemo! Letos vas z odprtimi rokami vabimo, da obiščete že 33. Pikin festival s prav posebno temo - Narobe svet. Organizirane skupine šol in vrtcev bomo letos sprejemali od ponedeljka do srede, 12. do 14. 9. 2022.
Preberi več
Velenje, 7. 4. 2022

Vabljeni na avdicijo za vlogo Pikine pomočnice!

Pozor, pozor! Festival Velenje, glavni organizator Pikinega festivala, bo v sredo, 11. maja 2022, v Domu kulture Velenje pripravil avdicija za vlogo Pikine pomočnice. Izbrana kandidatka bo na letošnjem festivalu nastopila v vlogi Pike pomočnice, naslednje leto pa bo morda prevzela vlogo uradne Pike.
Preberi več