12. 09. 2023 ob 9:30, Glasbena šola Velenje

Vsi tako drugačni

Plesno-igrana predstava / 45 minut / vrtec, 1. triada OŠ
Plesna šola Spin in Festival Velenje
Scenarij: Klavdija Dovečer
Režija: Alice Čop
Koreografija: Mojca Robič
Igrajo: Mojca Robič, Lana Đuričić, Korina Pirtovšek, Taja Merkač, Evita Benčina in plesalci Plesne šole Spin
Predstava za organizirane obiske šol.

V predstavi spoznate štiri nadvse posebne in zanimive živali, ki srečajo Mojco na deževen dan. Ob srečanju se spletejo nenavadna, a posebna prijateljstva. Mojca se spoprijatelji z žabo Velikousto Justo, ki ima predolg jezik, okorno želvo Počasno Jasno, pajkom po imenu Mnogonogi Gogi in mravljico Marljivo Ivo, ki tako hiti, da še za kosilo nima časa. Skupaj postanejo nenavadna, a iskrena druščina prijateljev. Nauk zgodbe je, da je svet čudovit zaradi razlik, ki nas bogatijo ob vrednotah, kot so drugačnost, strpnost in enakost. V odrskem kolažu predstave so združena najbolj zanimiva dogajanja za otroke - igri, petje in ples.

Predstava je namenjena organiziranim šolskim skupinam. Če ne bo razprodana, bodo na voljo vstopnice za izven: 5 € (rezervacije na 03/898 25 90 ali na pika@velenje.si).

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202023/Vsi%20tako%20drugacni%20(Ksenija)_2509.jpg / <image>1000009832</image> <categories> <category>6220</category> <category>3360</category> </categories> <locations> <location>385</location> <micro_location>Marinova dvorana</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>363</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>12.09.2023</from> <to></to> <range_time_from>9:30</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>Predstava je razprodana</price> <general> <subtitle>34. Pikin festival</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Plesno-igrana predstava / 45 minut / vrtec, 1. triada OŠ&lt;br&gt;Plesna šola Spin in Festival Velenje&lt;br&gt;Scenarij: Klavdija Dovečer&lt;br&gt;Režija: Alice Čop&lt;br&gt;Koreografija: Mojca Robič&lt;br&gt;Igrajo: Mojca Robič, Lana Đuričić, Korina Pirtovšek, Taja Merkač, Evita Benčina in plesalci Plesne šole Spin&lt;br&gt;Predstava za organizirane obiske šol.&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>&lt;p&gt;V predstavi spoznate štiri nadvse posebne in zanimive živali, ki srečajo Mojco na deževen dan. Ob srečanju se spletejo nenavadna, a posebna prijateljstva. Mojca se spoprijatelji z žabo Velikousto Justo, ki ima predolg jezik, okorno želvo Počasno Jasno, pajkom po imenu Mnogonogi Gogi in mravljico Marljivo Ivo, ki tako hiti, da še za kosilo nima časa. Skupaj postanejo nenavadna, a iskrena druščina prijateljev. Nauk zgodbe je, da je svet čudovit zaradi razlik, ki nas bogatijo ob vrednotah, kot so drugačnost, strpnost in enakost. V odrskem kolažu predstave so združena najbolj zanimiva dogajanja za otroke - igri, petje in ples.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Predstava je namenjena organiziranim šolskim skupinam. Če ne bo razprodana, bodo na voljo vstopnice za izven: 5 € (rezervacije na 03/898 25 90 ali na pika@velenje.si).&lt;/p&gt;</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>